Trainingsbroek | Swegmark

Trainingsbroek

Ons ondergoed is speciaal ontworpen voor actieve mannen en is uitstekend geschikt voor elke vorm van fysieke activiteit. Het materiaal transporteert vocht weg en is aangepast aan hoge belasting.
Filter selectie: Filter weergeven Filter verbergen
Maat
Kleur

Ondergoed voor training en fysieke activiteit

Het maakt niet uit wat voor soort onderbroek u zoekt. Of het nu gaat om trainingsonderbroeken voor heren met platte naden en extra stretch of een katoenen onderbroek die vocht absorbeert en is aangepast aan training. u vindt deze hier.. We maken en creëren al meer dan 30 jaar ondergoed voor mannen en bieden goede onderbroeken van hoge kwaliteit, innovatief design en duurzame materialen.

Breed assortiment onderbroeken voor training

Wat voor onderbroek bij u past, hangt af van de lichaamsvorm en het beoogd gebruik. Voor training wil je boxeronderbroeken gebruiken die het dichtst tegen het lichaam liggen tijdens onder andere training. We hebben ook een breed assortiment gewone onderbroeken die perfect passen, ongeacht de gelegenheid. Als u meer wilt weten of een specifieke vraag hebt, kunt u altijd contact opnemen met onze professionele klantenservice of meer informatie vinden onder elke productbeschrijving.
Er zijn momenteel geen artikelen beschikbaar in deze categorie