Vind de juiste maat | Swegmark Of Sweden
  • Gratis levering vanaf 69,90 €
  • 3-4 dagen levertijd
  • Open aankoop 14 dagen

BH-gids
De juiste maat voor een fijne dag

Om u de hele dag comfortabel te voelen, is het belangrijk dat u een beha in de juiste maat draagt, en dat kan soms moeilijk zijn. Gebruik bij voorkeur onze gids om te zien hoe alles moet zitten, het is de moeite waard om tijd te besteden aan het vinden van de juiste beha. Krijgt u zere schouders van uw BH? Of schuurt hij en voelt hij ongemakkelijk aan? Bekijk onze probleemoplosser, misschien is er een simpele truc om uw BH zo aan te passen dat deze perfect past. Je moet de hele dag zonder problemen een beha aan kunnen hebben.

Ta hand om dina underkläder

VIND DE JUISTE MAAT

Wist u dat sommige enquêtes aantonen dat 70 procent van alle vrouwen een BH in de verkeerde maat draagt. Een slechte pasvorm is de reden waarom veel vrouwen rugpijn en hoofdpijn hebben. Een BH die goed zit wil je altijd dragen.

ZO MOET EEN BH ZITTEN

Leun voorover wanneer u uw BH aantrekt. Met de juiste maat vullen uw borsten de cups helemaal. Pas vervolgens de schouderbandjes aan. Ze mogen niet in de schouders snijden of zo los zitten dat ze van uw schouders afglijden. De eenvoudigste manier om te testen of u ze juist aangetrokken heeft is om de ene schouderband van uw schouder te laten zakken. Als de andere schouderriem ook afzakt, moet u ze meer aanspannen. De rugband moet recht zitten en niet op de rug omhoog kruipen. Als er huid over de rand komt, is de maat te klein.

BENT U ZEKER VAN UW MAAT?

Het is niet ongebruikelijk dat je van maat verandert. Pas altijd voordat u een BH koopt. Om uw maat te vinden heeft u twee maten nodig, de omtrek over en onder de buste. Het verschil in cm tussen de afmeting onder de buste en de afmeting op het hoogste punt van de buste bepaalt de cupmaat.

ZO MOET U METEN

Geef uw borsten goede steun in de vorm van een goed passende bh, dan behouden ze hun elasticiteit en vorm langer. Een bh moet strak aansluiten onder de buste zodat het de onderrand van de bh is die steun biedt en de buste draagt, en niet de schouderbandjes. Het mag niet gemakkelijk zijn om een vinger onder de onderkant van de BH te steken.

Om de juiste maat voor uw bh te vinden, moet u de omtrek onder en op de buste meten. Wanneer u onder de buste meet, mag het meetlint niet los zitten, laat het lint het lichaam volgen en houd het behoorlijk strak vast. Meet de omtrek van de buste waar deze op zijn hoogst is door het meetlint over het hoogste punt te leggen zonder het aan te trekken. Het is de afmeting onder de buste die de grootte van de bh bepaalt en de afmeting op de buste die de grootte van de cup bepaalt.

Maattabel

Größentabellen