Algemene voorwaarden | Swegmark Of Sweden

Aankoopvoorwaarden

Prijzen

De prijzen zijn inclusief btw (momenteel 21 %). Met voorbehoud voor evt. prijsverhogingen, btw-aanpassingen, valutaveranderingen, drukfouten, prijsfouten, uitverkoop etc. Deze worden vermeld bij de bestelling.

Minderjarigen

Underwear Sweden AB mag wettelijk geen bestellingen aannemen van personen jonger dan 18 jaar. Minderjarigen (jonger dan 18 jaar) moeten goedkeuring hebben van iemand met ouderlijk gezag om bij ons te mogen bestellen.

Koop/Betaalwijze

Wij werken samen met Klarna AB. Klarna Checkout toont de verschillende betalingsopties die voor u mogelijk zijn. De huidige betalingsopties die momenteel via Klarna Checkout kunnen worden aangeboden zijn: factuur, credit card, betaalkaart of rechtstreekse betaling via de bank.

Waar mogelijk staat betaling per factuur al ingevuld als betaalmethode. Bij betaling per factuur gelden de op dat moment geldende factuurvoorwaarden van Klarna. Momenteel zijn dat: een betalingstermijn van 14 dagen, SEK. 60 aanmaningskosten en een rente van 24% bij te late betaling plus de op enig moment door de Riksbank vastgestelde referentierente. Klarna voldoet aan de eisen voor PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Wanneer u de aankoopvoorwaarden van Klarna Checkout accepteert, dan accepteert u eveneens de betalingsverantwoordelijkheid als klant. Door te klikken op "Voltooien aankoop" accepteert u de algemene voorwaarden van Underwear Sweden AB.

Meer informatie over Klarna is te vinden op www.klarna.com/nl. Voor vragen over uw betaling verzoeken wij u om contact op te nemen met Klarna. Zij verzorgen de facturering en kunnen u snel helpen. Klarna kan desgewenst ook de factuur opnieuw naar u opsturen via e-mail of per post.

Kortingscodes en aanbiedingen

Acties met kortingscodes of andere aanbiedingen kunnen niet achteraf worden geactiveerd of van prijs worden veranderd. Om geldig te zijn, dienen kortingscodes te worden geactiveerd bij de kassa voordat de aankoop wordt afgerond. Kortingscodes die gelden bij één aankoop/gelegenheid zijn niet meer geldig bij een evt. retour, en kunnen niet worden gecorrigeerd of bij een ruil/retour aan een ander product worden toegekend voordat deze retour is goedgekeurd. Bij ruilen kan een product, dat met korting is gekocht, alleen worden geruild met een gelijkwaardig product. Dat betekent dat het niet mogelijk is om te ruilen met een product dat gelijkwaardig is met de prijs zonder de korting. Kortingscodes gelden alleen op producten met de gangbare prijs, tenzij anders aangegeven, en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Voorwaarden voor de aanbieding "3 voor 2"

De aanbieding "3 halen, 2 betalen" geldt tijdens vastgestelde actieperiodes voor producten met korting of met de gangbare prijs. Als u drie producten koopt, krijgt u automatisch het goedkoopste product gratis. Let op: Bij een retour van het gratis product wordt er geen geld terugbetaald, aangezien het product nooit in rekening is gebracht. Retourneert u een product waarvoor is betaald, maar wilt u het gratis product behouden, dan heeft u niet langer recht op deelname aan de actie "3 voor 2" en dient u het gratis product te betalen. Bij evt. overselling of wanneer een product niet op voorraad is, behouden wij ons het recht voor om uw hele bestelling of de delen van de bestelling die we niet kunnen leveren, te annuleren. De actie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Voorwaarden voor Cross-selling acties

In het geval van een retour bij de acties "Gratis bij aankoop" dient het gratis product altijd mee retour te worden gestuurd, indien uw bestelling niet langer voldoet aan de actievoorwaarden. Als het gratis product niet wordt geretourneerd, wordt de waarde van het product in rekening gebracht wanneer de bestelling niet voldoet aan de actievoorwaarden.

Verzending

Gratis verzending geldt voor aankoop van producten bij een minimale besteding van 69,90 €. Bij een aanbieding met gratis verzending geldt dit alleen voor de standaard verzending met MyPack Collect.

Bij aankoop van producten met een waarde beneden 69,90 € wordt een toeslag van 4,90 € in rekening gebracht bij keuze van de standaardverzending. Onze standaardverzendingen worden altijd verzorgd door MyPack Collect.

We bieden ook andere verzendopties, zoals bezorging bij een afhaalpunt en thuisbezorging, met DHL Parcel Connect.

Bezorging

De gebruikelijke levertijd is 3-4 werkdagen vanaf het moment van bestelling. Wanneer uw bestelling is vertraagd, nemen we contact met u op en stellen we een nieuwe bezorgingsdatum voor. U heeft dan het recht om de bestelling te annuleren. Prijsverhogingen of prijsverlagingen in onze webshop hebben geen invloed op reeds uit ons magazijn verzonden bestellingen.

Uitverkoop, acties en feestdagen

Op momenten van grote drukte kunnen de leveringstijden iets langer zijn. Uiteraard stellen we alles in het werk om uw pakket zo snel mogelijk te versturen.

Niet afgehaalde pakketten

Voor alle niet afgehaalde pakketten geldt dat we ons het recht voorbehouden om de kosten voor de retourzending en -verwerking (momenteel 20 €) door te berekenen aan de klant. Vanaf het moment van aankomst wordt het pakket 7-14 dagen bewaard bij uw afhaalpunt. Neem voor meer informatie contact op met de vervoerder.

Herroepingsrecht en retourzendingen

U hebt het recht om uw aankoop te annuleren en uw artikelen terug te sturen binnen 14 dagen nadat u uw bestelling hebt ontvangen.
Intiemproducten vallen niet onder het herroepingsrecht, slipjes behoren tot deze categorie.

Swegmark / Abecita / salming accepteert het retourzenden van BH ́s en badmode maar bij het terugsturen van een bikinibroekje en badpakken moet de intiembescherming intact zijn, anders kunnen wij de retourzending niet goedkeuren. Intiemproducten vallen niet onder het her- roepingsrecht, onderbroeken en slipjes behoren tot deze categorie.

Gebruik de bijgevoegde verzendbon en bevestig deze aan de buitenkant van het pakket. Retourzending (momenteel 8.62 Euro) is prepaid, deze wordt aan je doorberekend bij het aanpassen van je aankoop.

Het kost ons ongeveer 5-10 werkdagen om uw retour af te handelen.

Voor de kwaliteit van de goederen bij retourneren/ruilen geldt het volgende:

- Labels, loodjes en andere productlabels moeten nog vastzitten.
- De verpakking van de goederen moet intact zijn.
- Het product mag niet gebruikt zijn en moet schoon en vrij zijn van make-up, haar, parfum of andere geuren.
- Bij evt. retourneren van badpakken en bikinibroekjes moet de intiembescherming intact zijn, zodat wij de retourzending goed kunnen keuren.
- Het is niet mogelijk om slipjes te retourneren omdat deze worden beschouwd als intiempro- ducten en geen intiembescherming hebben.
- Er mag geen enkel onderdeel ontbreken (bh-band of dergelijke).
- Neem, in het geval van een verkeerde levering of ontbrekende goederen, direct contact met ons op, maar niet later dan binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

Houd er rekening mee dat een geretourneerd product niet naar jou als klant kan worden teruggestuurd.

Terugbetaling/klacht

Terugbetalingen worden gedaan via Klarna en vinden plaats binnen 14 dagen na een goedge- keurde retourzending, maximaal 30 dagen na aankoop.
Als het artikel beschadigd of kapot is bij levering, dient u een klacht in en stuurt u het artikel terug naar het onderstaande adres.
Het artikel moeten goed worden verpakt en samen met dit document worden opgestuurd. De verzendkosten voor een retour worden door u als klant betaald, maar worden gecrediteerd na een goedgekeurde klacht.

Force Majeure

We zijn niet aansprakelijk voor het niet nakomen van onze verplichtingen in deze overeenkomst wanneer dit wordt veroorzaakt door veranderde wetgeving, maatregelen van autoriteiten, conflicten op de arbeidsmarkt, brand, overstroming, oorlog, sabotage, ongelukken op grote schaal of vergelijkbare gebeurtenissen.

Privacy

Bij een bestelling vermeldt u persoonlijke zoals uw naam, adres, datum en telefoonnummer.
Underwear Sweden AB ontvangt slechts naam, adres, datum en telefoonnummer. De overige gegevens worden alleen door Klarna gebruikt.

Bij inschrijving en bestellingen geeft u goedkeuring voor de opslag en het gebruik van uw gegevens door ons, zodat wij aan onze verplichtingen jegens u kunnen voldoen. Underwear Sweden AB verstrekt geen persoonsgebonden gegevens aan derden. Underwear Sweden AB behandelt alle persoonsgebonden gegevens in overeenstemming met GDPR/AVG.

Door het registreren van uw gegevens geeft u Underwear Sweden AB toestemming voor de opslag van deze gegevens in onze bestanden voor reclamedoeleinden. Underwear Sweden AB zal deze gegevens gebruiken voor het verbeteren van service en dienstverlening.

Underwear Sweden AB zal deze bestanden voor al onze merknamen binnen het bedrijf samenvoegen.
Neem contact op met onze klantenservice indien u niet langer opgenomen wil zijn in ons bestand.
In overeenstemming met GDPR/AVG heeft u het recht om eenmaal per jaar kosteloos uw bij Underwear Sweden AB geregistreerde persoonsgegevens op te vragen .

Dit verzoek kan schriftelijk worden ingediend bij Underwear Sweden AB, Box 281, 501 13 Borås (Zweden).
Wanneer de geregistreerde gegevens foutief zijn, heeft u het recht om deze te laten corrigeren.

Vragen?

Contact Klantenservice