Inspiratie | Swegmark

Een magische Sport-BH!

Sport-BH

Het is belangrijk om goede ondersteuning te hebben aangepast aan het soort training dat je uitvoert, ongeacht of je een grotere of kleinere buste hebt. Als je vindt dat het tijd is om je fitnessgarderobe bij te werken, moet je eens naar Magic kijken!

Denk aan het milieu en kies Natural!

BH Duurzaamheid

Hierbij presenteren we Natural, die net zo natuurlijk is als hij klinkt 💚 Natural is gemaakt van biologisch katoen die Fairtrade-gecertificeerd is, omdat we bij Swegmark geven om moeder natuur en om de mensen die op de katoenvelden werken.

De Sport-BH voor wie ervan houdt om intensief te trainen!

Sport-BH

Marita Thorell is een gelicentieerde personal trainer & voedingsadviseur en ook oprichter van Peppkampen. Zij tipt over de Sport-BH Courage met uitzonderlijke ondersteuning die is ontworpen om elke dag te trainen en hard te lopen. Hij geeft een geweldige ondersteuning, blijft mooi zitten en geeft een mooie vorm aan de buste, zegt ze.

Samen tegen kanker

Hanna Wendelbo Hansson

Om meer mensen te inspireren om een verschil te maken, hebben we er samen met vormgever Hanna Wendelbo-Hansson voor gekozen om twee borsten te produceren die borstkanker symboliseren.

De verzorgen van uw BH

BH

Swegmark belooft altijd hoge kwaliteit en comfort. Maar om de vorm te behouden en ervoor te zorgen dat het kledingstuk lang meegaat, is het noodzakelijk om goed voor uw ondergoed te zorgen. De juiste manier van wassen en de juiste verzorging verhogen de levensduur van uw ondergoed, zodat u al uw kledingstukken lang en met veel plezier kunt dragen.

Lace Comfort - De perfecte soft-bh!

BH

We introduceren Lace Comfort, een voorgevormde Soft-BH met prachtige details in een tweekleurig effect. Perfecte T-shirt BH geschikt voor onder dunne kleding. Genaaide 2-delige cup en elastische zoom die zorgt voor een goede ondersteuning en houding. Als u zich graag vrouwelijk, natuurlijk comfortabel wilt voelen met een goede support, dan is dit de BH voor u!

Dit zijn onze 5 favoriete sportbeha's!

Sport-BH

Heb je thuis een aantal uitgewassen sportbeha's waar je nog steeds in traint? Doe dat niet! Kijk in plaats daarvan naar een exemplaar uit onze top 5-lijst en vind je nieuwe favoriet!

Adamo By Swegmark

adamo by swegmark

Adamo by Swegmark is een samenwerking tussen M-Magasin en Swegmark. De serie Adamo by Swegmark is betaalbare lingerie die is gemaakt voor vrouwen in hun beste jaren.
ARTIKEL 1-12 12.1  | Toon alle