Kies de juiste bh | Swegmark Of Sweden

BH-GIDS
Welk BH-model is geschikt voor u?

Bij Swegmark hebben we veel kennis over de details die een BH passend maken en u op de beste manier doen uitkomen. Kwalitatieve materiaalkeuzes, mooi naaiwerk en design zijn slechts een paar dingen die uw dag vergemakkelijken. Net zoals er verschillende soorten borsten zijn, zijn er ook verschillende soorten BH'S. Voor verschillende smaken en stijlen, maar ook voor verschillende toepassingen en gelegenheden. U moet zich de hele dag prettig voelen in uw BH. Lees meer over onze verschillende uitvoeringen en vind de BH die bij u past.

Mjuk bh

Soft-BH

Voor wie vindt dat een BH met beugels oncomfortabel is. Ontworpen om u het beste comfort te bieden zonder functionaliteit te verliezen. Verkrijgbaar in cupmaat A-I.

SHOP SOFT-BH ►

Bygel-BH

Beugel-BH

Een BH met beugels biedt een goede ondersteuning voor alle soorten borsten. Als u een grote buste heeft, kunt u gaan voor een gevulde beugel-BH voor extra ondersteuning. Verkrijgbaar in cupmaat A-G.

SHOP BEUGEL-BH ►

Formpressad bh

Voorgevormde BH

Een T-shirt BH is zowel comfortabel als vrijwel onzichtbaar onder uw kleding, omdat deze geheel zonder naden is. Verkrijgbaar in cupmaat A-H.

SHOP VOORGEVORMDE BH ►

Framknäppt bh

BH met sluiting voor

Een BH met sluiting voor is veel gemakkelijker aan te trekken vergeleken met een gewone BH. Verkrijgbaar in cupmaat B-F

SHOP BH´S MET SLUITING VOOR ►

Sportbh

Sport-BH

Een BH met versterkingen om extra spanningen te weerstaan en de buste op zijn plaats te houden. Veelal gemaakt van materialen die ademen. Verkrijgbaar in cupmaat A-I.

SHOP SPORT-BH ►

Amningsbh

Voedings-BH

Een BH die speciaal is gemaakt om het leven te vereenvoudigen wanneer u borstvoeding geeft. Verkrijgbaar in cupmaat C-F.

SHOP VOEDINGS-BH ►

Vilken bh passar dig?

PROBLEEMOPLOSSER
Zo voorkomt u een ongemakkelijke bh

Bh

BH-band die hoog op de rug zit

Als de band op de rug omhoog kruipt, is de pasvorm niet correct. Dit betekent dat de BH rondom te groot is of dat de schouderbandjes te strak zitten. Maak de schouderbandjes wat losser en kijk of het achterstuk beter zit. Het achterstuk is belangrijk voor de steun en de pasvorm is daarom van groot belang. Wanneer u uw armen optilt of uw armen beweegt, moet de band nog steeds goed op zijn plaats zitten en niet bewegen.

Bh

Schouderbandjes op een BH die in de schouders snijden

Als de schouderbandjes insnijden komt dat meestal omdat de bandjes te smal zijn en de bh u niet genoeg ondersteuning biedt, wat betekent dat in plaats daarvan de bandjes het hele werk doen. Probeer de bandjes wat losser te maken en kijk hoe dat voelt, of probeer een bh met bredere schouderbandjes die liften en steunen.

Bh

BH-band die op de buste zit

Als de BH-band omhoog kruipt op de buste, heeft u te kleine beugels. Probeer een grotere cupmaat.

Bh

Zijbeugel van een BH die aan de buitenkant van een borst schuurt

Als de beugel aan de buitenkant van de borst schuurt, is de beugel waarschijnlijk te klein. Probeer een grotere cupmaat. Het is belangrijk dat het borstweefsel volledig wordt omsloten door de beugels, probeer een grotere cupmaat.

Bh

BH met losse cupranden

Als de BH-cups ”baggy” worden, vullen uw borsten waarschijnlijk de cup niet, probeer dan een kleinere cupmaat. Als de cups stevig zitten en er alleen vouwtjes ontstaan op de plaats waar de cup aan de schouderband zit, probeer dan de schouderband korter te maken. Het kan ook zijn dat het model cup niet past. Dan kunt u een wat kleiner model proberen met niet zo´n hoge cup, bijv. een balconette.

Bh

BH waarbij de borsten over de cups puilen

Als uw borsten over puilen heeft u te kleine cups, probeer dan een beha met grotere cups.