Algemene voorwaarden | Swegmark Of Sweden
5-10 levertijden - Gratis levering vanaf 69,90 € | Open aankoop 14 dagen

Algemene voorwaarden


Hieronder vindt u informatie over uw rechten en plichten als consument wanneer u in onze webshop winkelt.


Priser

Priserna inkluderar mervärdesskatt (f.n. 21 %). Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, pris fel, slutförsäljningar etc. Dessa meddelas vid beställning.

Minderjarigen

Het is Underwear Sweden AB wettelijk niet toegestaan om bestellingen te verzenden naar personen jonger dan 18 jaar. Minderjarigen (jonger dan 18 jaar) moeten ouderlijke toestemming hebben om bij ons te bestellen.

Kopen

Wij werken samen met Klarna AB. Klarna Checkout toont de betalingsopties die u kunnen worden aangeboden. De betalingsopties die momenteel via Klarna Checkout kunnen worden aangeboden zijn factuur, rekening courant-krediet, kaartbetaling of directe betaling via bank.
De factuur is de voorgekozen betalingsoptie waar mogelijk. Bij betaling per factuur gelden de dan toepasselijke factuurvoorwaarden van Klarna; momenteel 14 dagen krediet, 6 euro aanmaningskosten en een rente die overeenkomt met 24% plus de op dat moment door de Rijksbank vastgestelde referentierentie. Klarna voldoet aan de eisen van PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).
U vindt meer informatie over Klarna op www.klarna.com/nl/. Voor vragen over uw betaling vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met Klarna, die al onze facturatie beheert, dan wordt u snel geholpen.
Klarna kan de factuur ook opnieuw naar u toesturen, per e-mail of per post.
Klarna Klantenservice www.klarna.com/nl/klantenservice

Privacy
Bij een bestelling verstrekt u persoonsgegevens zoals naam, adres,burgerservicenummer, datum en telefoonnummer.
Van deze persoonsgegevens krijgt Swegmark alleen de beschikking over naam, adres, datum en telefoonnummer, de resterende gegevens worden alleen verwerkt door Klarna.
In verband met registratie en bestelling stemt u ermee in dat wij uw gegevens in het bedrijf opslaan en gebruiken om aan onze verplichtingen jegens u te voldoen. Underwear Sweden AB maakt geen persoonsgegevens bekend aan derden.
Underwear Sweden AB verwerkt alle persoonsgegevens in overeenstemming met de wet persoonsgegevens.
Door uw gegevens te registreren, stemt u ermee in dat Swegmark de informatie in onze campagnerecords opslaat. Swegmark zal de gegevens gebruiken om onze service en diensten te verbeteren.
Underwear Sweden AB zal het register samenvoegen met andere registers binnen Swegmark.
Als u niet langer in het register vermeld wilt staan, kunt u contact opnemen met de klantenservice.
In overeenstemming met de wet op de persoonsgegevens heeft u het recht om eenmaal per jaar kosteloos uw persoonsgegevens die geregistreerd zijn bij Underwear Sweden AB, te zien.
Het verzoek wordt schriftelijk gedaan aan Underwear Sweden AB, Box 281, 501 13 Borås, Zweden.
Als de geregistreerde informatie onjuist is, hebt u het recht deze te laten corrigeren.

Verzending
Wij sturen al onze standaard leveringen als brief per normale post. Gratis verzending geldt voor aankopen van artikelen boven 69,9 euro, bij aankopen van artikelen onder 69,9 euro worden verzendkosten van 4,5 euro berekend. Na het plaatsen van de bestelling duurt het 3-7 werkdagen voordat uw pakket wordt afgeleverd. In geval van vertragingen wordt dit meegedeeld en heeft de koper het recht om de aankoop te annuleren. Tegen een meerprijs van 7,5 euro kunt u ook kiezen voor bezorging via DHL-pakket naar een afhaalpunt naar keuze of een DHL Service Point. In het geval van gratis verzending geldt de aanbieding alleen voor standaard leveringen met als brief met normale post.


Leveringen
Al onze leveringen worden gedaan per brief of als postpakket. De brief wordt thuis in uw brievenbus afgeleverd en een postpakket betekent dat de artikelen worden afgeleverd bij het servicepunt van de post. U ontvangt een SMS zodra het pakket ons magazijn verlaat, indien uw pakje wordt geleverd als postpakket krijgt u ook informatie over het afhaalpunt via SMS.

De artikelen arriveren in uw brievenbus of uw dichtstbijzijnde ophaalpunt binnen 3-7 werkdagen na bestelling.
Mocht uw bestelling vertraagd zijn, dan nemen wij contact met u op en stellen wij een nieuwe leveringsdatum voor. U hebt dan het recht om de aankoop te annuleren. Prijsverlagingen of prijsverhogingen die in onze webshop worden gepresenteerd, hebben geen invloed op bestellingen die ons magazijn al hebben verlaten. Het pakket blijft ongeveer 14 dagen na aankomst op het servicepunt liggen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de post.
Wij verzenden pakketten alleen binnen Zweden.
Voor alle niet-opgehaalde pakketten behouden wij ons het recht voor om de kosten van retourzendingen en verwerkingskosten (momenteel 20 euro) aan de klant in rekening te brengen.
Het pakket blijft ongeveer 14 dagen na aankomst op het servicepunt liggen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de post.
Voor vragen u contact opnemen met onze klantenservice.

Herroepingsrecht en Retouren
Volgens de Zweedse wetgeving heeft u het recht om uw aankoop te annuleren en uw goederen terug te sturen binnen 14 dagen nadat u uw goederen hebt ontvangen.
Als klant heeft u het recht om een eventuele verpakking kosteloos te openen om te controleren of het product werkt, maar niet in grotere mate dan nodig is.
We accepteren het retourneren van BH´s, maar lingerie zoals corrigerende slips, slipjes en ook body´s hebben zo'n karakter dat ze niet kunnen worden geretourneerd als ze gepast zijn.
Verder geldt het volgende: Bij retourneren betaalt u zelf de verzendkosten van uw pakket aan ons.
Bij retourneren bent u verantwoordelijk voor het transportrisico, d.w.z. u bent aansprakelijk voor de goederen totdat ze aan ons zijn overhandigd door de vervoerder (bijv. Posten).
Als we het verkeerde artikel hebben verstuurd, staan we uiteraard voor alle kosten die gepaard gaan met het retourneren.
Als de retourzending is goedgekeurd, worden de volledige orderkosten inclusief verzending terugbetaald als de gehele bestelling wordt geretourneerd, anders wordt alleen de prijs van het desbetreffende artikel teruggestort. Terugbetalingen vindt plaats via Klarna en binnen maximaal 30 dagen na ontvangst van uw retourzending.