Trainingsbroek | Underwearsweden
  • Gratis levering vanaf 69,90 €
  • 2-3 levertijden
  • Open aankoop 14 dagen

Trainingsbroek

Ondergoed voor training en fysieke activiteit

Salming trainingsbroeken zijn speciaal ontworpen om te passen bij fysieke activiteit. Inspiratie wordt ontleend aan de behoeften van gedreven sporters op het gebied van comfort en pasvorm. Gemaakt van COOLMAX®, een materiaal dat een vocht-regulerend systeem op basis van vezels bevat dat vocht van de huid verwijdert tijdens het trainen en de huid laat ademen. Onderkleding voor u met een actieve levensstijl.
Filter selectie: Filter weergeven Filter verbergen
Maat
Kleur

Ondergoed voor training en fysieke activiteit

Ons ondergoed is speciaal ontworpen voor actieve mannen en is uitstekend geschikt voor elke vorm van fysieke activiteit. Het materiaal transporteert vocht weg en is aangepast aan hoge belasting. Het maakt niet uit wat voor soort onderbroek u zoekt. Of het nu gaat om trainingsonderbroeken voor heren met platte naden en extra stretch of een katoenen onderbroek die vocht absorbeert en is aangepast aan training. u vindt deze hier.. We maken en creëren al meer dan 30 jaar ondergoed voor mannen en bieden goede onderbroeken van hoge kwaliteit, innovatief design en duurzame materialen.

Breed assortiment onderbroeken voor training

Wat voor onderbroek bij u past, hangt af van de lichaamsvorm en het beoogd gebruik. Voor training wil je boxeronderbroeken gebruiken die het dichtst tegen het lichaam liggen tijdens onder andere training. We hebben ook een breed assortiment gewone onderbroeken die perfect passen, ongeacht de gelegenheid. Als u meer wilt weten of een specifieke vraag hebt, kunt u altijd contact opnemen met onze professionele klantenservice of meer informatie vinden onder elke productbeschrijving.